Biernieuws

Gronings biercafé begint webwinkel

Het Gronigse biercafé De Koffer wordt webwinkel en gaat bier bezorgen.

“Toen we vrijdag hoorden van de maatregelen in België zijn we met ons team gaan nadenken over wat  te doen als deze maatregelen ook onze kant op zouden komen. Allerlei ideeën zijn de revue  gepasseerd: de zaak schilderen, de keuken opknappen en onze bierkennis verbreden zijn allemaal  dingen die we de komende weken gaan aanpakken. Maar hoe kunnen we een beetje bijdragen aan  het oplossen van de verveling voor de mensen die thuis zitten? Als onze gasten niet naar de Koffer  kunnen komen, brengen we wel een stukje Koffer naar ze toe!”

De ondernemers willen het ‘Koffergevoel’ thuisbezorgen. In een weekend hebben ze een website gebouwd en werden ze van bierlokaal een webshop.

Bezorging op de fiets 

“Doordat we alles zelf doen, bezorgen we alleen in de stad Groningen. Onze collega’s springen op de  fiets en zullen de orders tijdens openingstijden zo snel mogelijk bezorgen. We zullen proberen de  bestellingen contactloos te bezorgen, maar hopen dat er -op gepaste afstand- toch een mogelijkheid  is voor een gezellig praatje met onze gasten die we anders wellicht enkele weken niet spreken.”

 Het streven is om alle orders binnen een uur te kunnen bezorgen tijdens openingstijden (elke dag van  16:00 tot 22:00 uur).

www.dekoffer.nl/webshop

Reacties

Reactie toevoegen