Menu
Home
Nieuws
Corona
Stijl en design
Partners
Thema's
Agenda
Entree Awards
Mis niks!
Abonneren
Zoeken
Home
Nieuws
Corona
Stijl en design
Partners
Thema's
Agenda
Entree Awards
Mis niks!
Abonneren
Zoeken
Categorie
- Alle -
Regelgeving
Personeel
Financiën
Marketing
Innovatie
Online
Producten
Leveranciers
Fastservice
Bedrijven
Branchenieuws
Dranken
Biernieuws
Advertorial
Entree & Horecava lanceren trendmagazine 2021
12-01
2021
Entree Magazine en de Horecava-organisatie brengen binnenkort gezamenlijk het glossy magazine Trending Topics 2021 uit. Het magazine sluit aan op de digitale editie van de Horecava, die op 1 februari...
20% restaurants verwacht nooit meer te openen
15-01
2021
Uit onderzoek onder 1200 Nederlandse restaurants blijkt dat 20% in onzekerheid zit over het voortbestaan van hun zaak. De organisatie WijnSpijs deed een onderzoek onder de samenwerkende restaurateurs...
Sterke daling bierverkoop horeca in 2020
15-01
2021
De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen...
Noodkreet aan Mark Rutte vanuit de horeca
15-01
2021
De verenigingen VCHO, NHG en ProFri voerden vandaag samen met ONL een gesprek met premier Mark Rutte. Via een onlineverbinding met ’t Torentje bespraken enkele ondernemers namens de organisaties,...
De noodzaak van een gezond binnenklimaat
14-01
2021
Sinds we wereldwijd te kampen hebben met het COVD-19 virus is samenkomen en werken in één ruimte opeens niet zo vanzelfsprekend meer. Woorden als ‘aerosolen’ en ‘luchtfiltratie’ zijn inmiddels velen...
Wie verdient de F&B Professional award 2021?
14-01
2021
Het zijn b(iz)arre tijden voor de hospitality branche en voor de Food & Beverage management professionals die werkzaam zijn in deze mooie en dynamische gastvrijheidsindustrie. Deze tijd zorgt...
Sterrenchefs maken TLC Valentine's Box
14-01
2021
Michelin-chefs François Geurds & Jacob Jan Boerma delen hun liefde voor gastronomie met een unieke culinaire samenwerking, de Tender Loving Care Valentine's Box, een 6 Michelinsterren beleving! ...
Bier&cO en Pinkyrose samen verder met siropen
13-01
2021
Vanaf 1 januari 2021 werken Bier&cO en Pinkyrose samen voor de verkoop, distributie en ondersteuning van handgemaakte siropen en limonades op de Nederlandse markt. Voor Bier&cO, hét...
Chef Martijn Kajuiter kiest WSHS als basis
13-01
2021
In het voorjaar van 2021 opent LIZZ in Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS). Chef-kok Martijn Kajuiter neemt de rol van Executive Chef voor de hele F&B afdeling van WSHS op zich. Martijn...
Pagina's
1
2
3
…
volgende ›
laatste »