Branchenieuws

Best Bartender 2016: Hani Asfdaai, Noah R'dam

Een trotste Hani Asfdaai van de Rotterdamse cocktailbar Noah. Logisch, want hij werd vanavond in Studio21 in Hilversum uitgeroepen tot Best Bartender 2016. Asfdaai heeft volgens de jury meer dan alleen kennis, snelheid, effeciëntie, creativiteit en persoonlijkheid in huis.

Ook is hij volgens hen een echte gastheer die een comfortabele en gezellige sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. "Hiermee verdient hij de titel Best Bartender 2016. De afgelopen jaren lieten alle winnaars van Best Bartender van zich horen en de je jury verwacht dat dat ook bij Hani het geval is."

Finalisten
Asfdaai streed op maandag 14 november in de Foodhallen in Amsterdam samen met 18 andere bartenders om een plek in de top 3. De vakwedstrijd werd gejureerd door prominente professionals uit de industrie, waaronder uit Ian Bartos, Lennart Deddens (winnaar vorig jaar), Ingmar Voerman, Tess Posthumus en Andrew Nicholls. Uiteindelijk stond Hani Asfdaai samen met David Trampe en Airto Cramer in de finale. Hij mag zich nu een jaar lang Best Bartender noemen.

Lennart Deddens
Vorig jaar won Lennart Deddens van Mr. Mofongo in Groningen de prijs voor Best Bartender. 

Sponsoren

Reacties

Reactie toevoegen