Branchenieuws
Foto Tony Perez

Best Hospitality Concept 2016: Pesca

Ook de tweede winnaar van de Entree Hospitality & Style Awards is bekend! De award voor Best Hospitality Concept gaat naar Pesca in Amsterdam. Volgens de jury heeft deze winnaar een vernieuwende kijk op de horeca. De jonge ondernemers van dit ijzersterke concept geven volgens hen echt álles.

Croques, frites, thee en gezonde snacks. Bij alle genomineerden staat dit jaar het product centraal. Volgens de jury heeft Pesca goede service, maar dan net even anders dan anders. Een effectieve bedrijfsvoering, maar wel met dat ene sympathieke randje. Een goed doordacht prijsbeleid, maar met een twist. Kortom, originaliteit, vriendelijkheid en betaalbaarheid in de juiste balans. "Het is tijd om dit concept te belonen", aldus de jury.

Over de award
In de categorie Best Hospitality Concept werd gekeken naar het horecabedrijf dat een ijzersterk, vernieuwend en trendbepalend concept heeft neergezet. De genomineerden zijn allemaal onderscheidend en hun ideeën dienen als verrassende inspiratie voor de branche. Het interieur sluit vanzelfsprekend nauw aan op het concept.

Nominaties
Nog even alle genomineerden voor de categorie Best Hospitality Concept op een rij:
* Son of a Croque, Amersfoort
* Frites Atelier, Den Haag
* SNCKBR, Amsterdam
* T’s, Amsterdam

2015
Vorig jaar ging de award voor Best Hospitality Concept naar De Kazerne in Eindhoven.

Sponsoren

 

Reacties

Reactie toevoegen