Branchenieuws

Best Hotel Concept 2017: Conscious The Tire

Conscious Hotel The Tire Station in Amsterdam kreeg maandagavond 27 november in Theater Amsterdam de award voor Best Hotel Concept 2017 uitgereikt. 

Zonder al te veel poeha en overdaad draagt Conscious Hotel The Tire Station in Amsterdam een duidelijke visie met betrekking tot duurzaamheid uit. Dat gebeurt subtiel en op een prettige en verfrissende manier (‘ecosexy’). En dat alles in een fijne setting, waar met restaurant Moer en patisserie Sticky Fingers ook twee goede en bijpassende f&b-concepten zijn neergezet door Marco Lemmers en Sam Cohen. Het ondernemersduo opende eerder al twee andere Conscious-hotels in Amsterdam en volgend jaar verwelkomen zij een nieuwe locatie in het hoofdstedelijke Westerpark. Opvallend: deze zal 100% draaien op windenergie.
Design: Wieneke van Gemeren

Over de award Best Hotel Concept
De winnaar van het Best Hotel Concept wordt bepaald aan de hand van de originaliteit van het concept en de vertaling daarvan in het design en de styling. De jury let hierbij met name op creativiteit, het innovatieve gehalte en de doorvertaling van details in het concept.