Branchenieuws

Best Western Premier wint WebAward

Best Western Premier, de website van het exclusieve label van Best Western Hotels, heeft de WebAward 2008 in de categorie ‘Hotel and Lodging’ gewonnen. De WebAwards zijn een initiatief van de Web Marketing Association.

De website www.bestwesternpremier.com is beoordeeld op ontwerp, vernieuwing, content, technologie, interactiviteit, copywriting en gebruikersgemak. Deelnemers kregen voor ieder criterium een score tussen de nul en tien.

Tien
Best Western Premier scoorde op elk vlak gemiddeld 2 punten meer dan de overige deelnemers, waarmee zij op een gemiddelde van 9,6 uitkwamen. Voor het gebruikersgemak kreeg de website zelfs een tien.

Erkenning
Wytze van den Berg, directeur van de hotelketen: "Het belangrijkste is natuurlijk dat we potentiële en bestaande gasten op een zo prettig mogelijke manier informatie willen bieden over onze premier hotels. Met de WebAward hebben we een stukje erkenning gekregen en daar zijn we trots op."

WebAwards
De WebAwards worden uitgereikt in 69 verschillende categorieën, variërend van elektronica tot vastgoed. De website van Best Western Premier won met deze award de titel ‘Outstanding website’. Overige deelnemers in de categorie ‘Hotel and Lodging’ waren onder andere: CitizenM Hotels, Le Meridien, Swissôtel Hotels & Resorts, Joie de Vivre Hotels en TravelClick.

Reacties

Reactie toevoegen