Branchenieuws

Bezorgservice Deliveroo breidt uit naar Breda

Na recente uitbreidingen naar Delft en Leiden trekken de fietsende bezorgers van Deliveroo door naar Breda. 

De favoriete gerechten van lokale restaurants zijn voortaan eenvoudig via de website of de Deliveroo-app (IOS en Android) te bestellen. Bestellingen kunnen direct geplaatst worden of zijn tot een dag van tevoren in te plannen. De reis van de bezorger en, nog belangrijker, de bestelling is via GPS-tracking perfect te volgen. 

Uitkomst
‘Ik ben ontzettend blij met onze uitbreiding naar Breda, waarmee we ons bezorggebied in het Bourgondische zuiden van Nederland opnieuw vergroten. Een stad als Breda barst van de lokale restaurants die niet altijd de faciliteiten hebben om op eigen kracht delivery service aan te bieden. Deliveroo biedt dan uitkomst voor consument en ondernemer. Via Deliveroo kan een restaurant meer gasten bedienen dan dat het aantal tafels toelaat", aldus Philip Padberg, general manager Deliveroo Nederland.

Lekker eten, goed bezorgd
Naast werkgelegenheid biedt de Deliveroo-launch lokale restaurants in Breda een nieuwe groeikans. Partners vergroten hun capaciteit door via bezorging meer gasten te bedienen dan de fysieke tafels toelaten. 

 

Gerelateerd nieuws

vrijdag 13 januari 2017

Reacties

Reactie toevoegen