Branchenieuws

Derde editie Gastvrij Rotterdam

Tijdens de derde editie van Gastvrij Rotterdam worden de genomineerden van Entree Hospitality & Style Awards 2015 bekendgemaakt en nemen de winnaars van de Mooiste (Klassieke) Bar van Nederland 2015 een award in ontvangst. De horecavakbeurs vindt plaats van maandag 21 tot en met woensdag 23 september in Ahoy Rotterdam.

Ook dit jaar heeft Gastvrij Rotterdam weer een vol programma met workshops, masterclasses, debatten en proeverijen. Daarnaast wordt er culinair gestreden tijdens de Finale Young Chef Award en tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d’Or op maandag 21 september. Gert van der Heijden van Het Roode Koper in Ermelo, Emiel Kwekkeboom van La Rive* (Amstel Hotel) in Amsterdam, Stephan Nijst van De Eetclub in Scheveningen, Jan Smink van De Librije*** in Zwolle en Kees Visser van Bij Kees uit Zierikzee, strijden om een ticket naar Boedapest, waar de internationale finale van Bocuse d’Or plaatsvindt.

Demonstraties
In het KookWeiland geven verschillende chef-koks kookdemonstraties, jamsessies en culinaire presentaties. Ook worden door het Nederlands Patisserie Team diverse demonstraties gegeven. 

Stemmen
Er zijn al duizenden stemmen uitgebracht op de Mooiste (Klassieke) Bar van Nederland. Naast dat de genomineerden stemmen kunnen werven voor de twee publieksprijzen, komt de jury samen voor de vakprijs en in augustus volgt driemaal een top 3. Nadat de stemmodule voor de twee publieksprijzen daarna nog even is geopend, volgt in september de uitslag. Tijdens Gastvrij Rotterdam op dinsdag 22 september worden de winnaars bekendgemaakt.

Nog niet gestemd?
Bekijk hier de top 10 Mooiste Bar van Nederland 2015 en hier de top 10 Mooiste Klassieke Bar van Nederland 2015 en breng uw stem uit!

Gerelateerd nieuws

donderdag 13 augustus 2015

Reacties

Reactie toevoegen