Branchenieuws

'Dorint Schiphol beste viersterrenhotel'

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport op Schiphol-Oost is volgens de reisbeoordelingswebsite VakantieOordeel.nl het beste viersterrenhotel van Nederland. Dat blijkt uit beoordelingen van bezoekers op deze website.

Gemiddeld gaven de bezoekers het Dorint een 9,1. Kees Teer, directeur van het Dorint: "Fantastisch dat we met dit grote hotel met 442 kamers deze gastenwaardering krijgen. Temeer daar het een combinatie is van diverse nationale en internationale reis- en beoordelingssites."

Reflectie
"We hechten veel waarde aan klantbeoordelingen omdat het een reflectie is van de gastbeleving. Ons hotel is dan ook zeer blij met deze zeer positieve en objectieve erkenning van onze gasten. We zullen deze hoge notering met trots verdedigen."

Dorint Hotel & Resorts
Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van de gerenommeerde Dorint Hotel & Resorts groep met 40 hotels, 3.500 medewerkers en 7.995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje. Voor meer informatie surf naar www.dorint.com.

Vakantieoordeel

VakantieOordeel.nl biedt consumenten een overzicht van alle beschikbare beoordelingen van Nederlandse en internationale reisbeoordelingssites zoals Zoover.nl, D-Reizen.nl, Sunweb.nl, TripAdvisor.com en Bookings.com. Vakantieoordeel neemt dus ook beoordelingen van toeristen buiten Nederland mee in het resultaat.

Het gemiddelde cijfer is gebaseerd op de kwaliteit, beschikbaarheid en populariteit van het hotel. Bij de samenstelling van de ranglijsten is gekeken naar het gemiddelde beoordelingscijfer en naar het aantal beoordelingen. Hotels met dezelfde gemiddelde beoordeling, maar met meer bezoekersbeoordelingen staan hoger in de ranglijst.

Reacties

Reactie toevoegen