Branchenieuws

Gezocht! Accountmanager Entree Magazine

Voor het salesteam van Entree Magazine, met daaraan gekoppeld de Entree Awards, zijn we op zoek naar een gedreven, talentvolle en gepassioneerde accountmanager.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over 2 tot 4 jaar saleservaring, bij voorkeur in de hospitalitybranche. Daarnaast heb je een gezonde dosis doorzettingsvermogen en ben je resultaatgericht. Ook beschik je, onder andere voor de telefonische verkoop, over goede communicatieve vaardigheden en ben je assertief. Bovendien heb je een flinke portie overtuigings- en verkoopkracht. Je legt de verschillende toeleveranciers van de horeca multimediale oplossingen voor, denkend vanuit hun communicatiedoelstelling. Denk hierbij aan branding in zowel print en online als sponsoring van events. Je vindt het leuk om met je klanten mee te denken over een succesvolle inzet van het mediabudget. Vervolgens ben je in staat om wat je afspreekt helder en in goed Nederlands vast te leggen. Ten slotte vind je het leuk om commerciële content intensief te begeleiden in samenwerking met de collega’s van de redactie.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische branche, en een prettige en informele werksfeer bij een groeiend magazine.Ben jij het commerciële talent waar wij naar op zoek zijn? Stuur je gemotiveerde sollicitatie met cv dan per mail naar info@ManagementMedia.nl.
Kijk voor meer informatie op ManagementMedia.nl of op EntreeMagazine.nl, of neem contact op met uitgever Mike Velleman via 035-6232756.

Over ManagementMedia
ManagementMedia is een b2b-uitgeverij met sterke vaktitels voor professionals in de grafische, verpakkings- en horecabranche. Voor laatstgenoemde sector geven we sinds 2014 Entree Magazine uit. Dit vakblad is inmiddels uitgegroeid tot het grootste in de branche en heeft een maandelijkse oplage van 23.000 exemplaren. Het magazine richt zich op ondernemers en andere professionals uit de horeca, zoals bartenders en chefs. Voor hen biedt Entree kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites, sociale media en events.

 

Reacties

Reactie toevoegen