Branchenieuws

Haagse Des Indes bij Luxury Collection

Hotel Des Indes in Den Haag is per 1 november toegetreden tot het prestigieuze hotelmerk Luxury Collection Hotels & Resorts.

De Luxury Collection is een ensemble van ruim 65 's werelds meest inspirerende hotels en resorts in meer dan 26 landen wereldwijd. Het hotelmerk heeft voor Hogel Des Indes gekozen vanwege de historische grandeur, de ondergewaardeerde elegance van het eigendom, het comfort van de uitgesproken Luxury Collection services en de discrete moderne technologie.

Elegant
"Het hotel wordt allang erkend als één van de meest elegante hotels in Nederland en we zijn trots dat het hotel nu opnieuw gelanceerd is onder het Luxury Collection merk", aldus Paul James, vice president van Luxury Collection & St Regis, Starwood Hotels & Resorts.

Unieke expressie
"Elk hotel en resort binnen de Luxury Collection protfolio is een unieke expressie van zijn locatie. Hotel Des Indes met haar mooie ligging, bedwelmende ontwerp en onberispelijke service past perfect bij de Luxury Collection."

Stadspaleis
Hotel Des Indes werd van oorsprong gebouwd als een stadspaleis. Het opende haar deuren in 1881 als een luxe hotel en heeft sindsdien vele koningen, staatshoofden, aristocraten en bekendheden ontvangen. In 2006 onderging het hotel een grote renovatie door de architect Jacques Garcia, waarbij de 92 hotelkamers, suites en publieke plekken opnieuw werden ingedeeld.

Reacties

Reactie toevoegen