Branchenieuws

Hotel City Centre: dineren op grote hoogte

Het 408 kamer tellend Mövenpick Hotel City Centre is een samenwerkingsverband aangegaan met Showbusiness Entertainment, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de organisatie van de succesvolle serie 'Dinner in the Sky'.

Dinner in the Sky is eten op hoog niveau. Gezeten in stoelen die geplaatst zijn rond een rechthoekige tafel, worden maximaal 22 personen met een kraan omhoog gehesen tot een hoogte van 50 meter. Hier worden ze culinair verwend door het personeel dat vanuit het midden van de tafel werkt en kunnen ze natuurlijk genieten van het geweldige uitzicht.

Weergaloos
Volgens Ingmar Sloothaak, Director of Sales bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, ging het om een weergaloze happening. "Niet in de laatste plaats door het fantastische weer, maar zeer zeker ook door het spectaculaire aspect van Dinner in the Sky en de locatie van ons hotel, was het een bijzondere dag. Ook voor de genodigde pers en gasten was het best spannend. Gelukkig zit iedereen die naar boven gaat goed vast en, het klinkt gek, maar je went snel aan de hoogte. Hierdoor kan je nog meer van het uitzicht en het uitstekende eten genieten. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de samenwerking met Showbusiness Entertainment dat ons in staat stelt om ons hotel op een nog 'hoger plan' te brengen alsmede onder een zeer brede aandacht. Wij gaan in de toekomst arrangementen aanbieden aan vooral de 'corporate' cliënten, waarbij een Diner in the Sky gecombineerd wordt met een hotelovernachting."