Branchenieuws

Nick Bril en Massimo Bottura bij Gastronomie

De opening van de 1e lustrumeditie van de 2-daagse vakbeurs Gastronomie komt dit jaar voor rekening van Nick Bril van The Jane Antwerpen*. Ook 3-sterrenchef Massimo Bottura komt naar de vakbeurs om deel te nemen aan de masterclass over gezonde gastronomie.

Nick Bril gaat volgens de organisatie een educatief programma organiseren. The Jane Antwerpen werd door CNN opgenomen in de lijst ‘mooiste restaurant wereldwijd’.Massimo Bottura staat op de nummer 2 van de wereld op The World’s 50 Best Restaurants lijst van 2015. Hij komt naar de vakbeurs in het kader van het thema health cuisine. Dat gaat over de ontdekking van gezonde eetculturen met topchefs wereldwijd, waar de Italiaanse keuken ‘eten van dichtbij’ goede voorbeelden van zijn. Naast de masterclass van Bottura, is het mogelijk het kookboek ‘Never trust a skinny Italian Chef’ door hem te laten signeren.

Marrone kookpodium
Ook Bas van Kranen en Robin van de Bunt van Restaurant de Leuf*, Jef Schuur van Restaurant Bij Jef*, Roger Rassin van Restaurant La Rive*, Rutger van der Weel van Restaurant Katseveer*, Michel van Riswijk en Matthijs Mulder van Restaurant de Bloemenbeek* en Gert Blom van Restaurant Amarone* betreden het Marrone kookpodium. 

Gerelateerd nieuws