Branchenieuws

Nieuw Berenbroertje in Bleiswijk

De Beren eetcafés krijgen er per 5 juni een broertje bij en wel in Bleiswijk.

De naam blijft nog even geheim, maar die heeft iets te maken met mysterie en oosterse sferen. Het nieuwe eetcafé heeft een bijzondere touch: voor de inrichting van het Bleiswijkse eetcafé zijn de interieurstylisten afgereisd naar het Verre Oosten. Voor de rest kan, net als bij de broertjes en zusjes, genoten worden van satébiefstuk, spareribs, tournedos, salade met geitenkaas of gamba's.

Groeispurt
Al bijna 25 jaar zijn de Beren eetcaf?een begrip in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Op dit moment beleeft de familie een groeispurt: met de vestiging in Bleiswijk zijn er zeventien eetcafé Ook wordt druk gebouwd aan twee nieuwe familieleden in Almere en Tilburg.

Gasttevredenheid
Het ruim twee decennialange succesverhaal is voor een groot deel te danken aan de constante drang naar kwaliteitsverbetering binnen het bedrijf, aldus marketing manager Edwin Spruijt. "Onze filosofie is dat ons succes bepaald wordt door de mate van tevredenheid van de gast. Vanuit dit oogpunt zijn wij continu geïnteresseerd in de ervaringen van onze gasten. Via de website kunnen ze bijvoorbeeld een evaluatieformulier invullen. Op die manier komen we heel dichtbij de gast en zijn wensen."