Branchenieuws
Foto 123RF.com

Nog 7 dagen inschrijven voor Hotelvrijmibo

In de historische St. Olofskapel in het vernieuwde NH Collection Barbizon Palace vindt op 17 juni de Hotelvrijmibo plaats. Hoteliers kunnen zich nog 7 dagen aanmelden voor de borrel.

De borrelende hoteliers uit heel Nederland krijgen de kans om als één van de eersten het hotel en de bijbehorende gastronomie te ontdekken.

NH Collection Barbizon Palace
Medeorganisator Melle Pegman: “Normaal is de St. Olofskapel de locatie voor de nieuwjaarseditie van de Hotelvrijmibo. Gelukkig liet NH Collection ons niet zo lang wachten. NH Collection Barbizon Palace is compleet vernieuwd en wij kunnen niet wachten om een exclusief kijkje achter de nieuwe schermen te krijgen.  Het historische NH Collection Barbizon Palace is na een intensieve restyling in april 2016, gelijktijdig met NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky en NH Collection Doelen, heropend. Met de NH Collection-titel komt de focus van de hotels nog meer te liggen op service, technologie, gastronomie, kunst en cultuur.“

Inschrijven
Hoteliers zijn vrijdag 17 juni welkom vanaf 17.30 uur en kunnen deelnemen aan een exclusieve tour door het hotel.  Inschrijven kan via Hotelvrijmibo.nl en is geheel gratis. Vol = vol.

Reacties

Reactie toevoegen