Branchenieuws
Foto Heemskerk Suites

Nominaties European Hospitality Awards 2015

De Nederlandse hotels Faralda Crane Hotel, Heemskerk Suites, Hotel The Toren en Alexanders Hotel zijn genomineerd voor de European Hospitality Awards 2015.

Het Faralda Crane Hotel is genomineerd in de categorie ‘Innovation in Service of the Year’, ‘Best use of Technology’ en ‘Hotelier of the Year´. Het Faralda Crane Hotel is onderdeel van het industrieel erfgoed van de NDSM. ‘De kraan was gedurende twintig jaar niet gebruikt en ernstig vervallen. De kosten om de kraan te ontwikkelen en de constructie tot hotel mogelijk te maken hebben geresulteerd in de duurste suites in Nederland. Per suite was uiteindelijk een investering van €1 miljoen noodzakelijk.’ aldus Edwin Kornmann Rudi, initiatiefnemer Faralda Crane Hotel.

Best Boutique Hotel
Het Amsterdamse hotel Heemskerk Suites kreeg een nominatie voor ‘Hotelier of the Year’, ‘Best Boutique Hotel’ en ‘Green Hotel of the Year’. Het Amsterdamse hotel The Toren is genomineerd voor ‘Innovation in Service of the Year’en ‘Best Boutique Hotel ‘. Ook het Noordwijkse Alexanders Hotel kreeg een nominatie voor ‘Best Boutique Hotel’.

Uitreiking
De uitreiking van de European Hospitality Awards vindt op donderdag 12 november plaats in Londen.  

Reacties

Reactie toevoegen