Branchenieuws

Schutte en Laera maken menu met witte truffel

Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam gaat samen met sterchef Pasquale Laera van La Rei Ristorante* in het Italiaanse Serralunga d’Alba een 5-gangenmenu bereiden als eerbetoon aan de witte truffel.

In het hart van de Piemonte wordt in het najaar witte truffel gedolven en volgens eeuwenoude lokale traditie in eenvoudige gerechten verwerkt. Op uitnodiging van Schutte komt sterchef Pasquale Laera van La Rei in november naar Amsterdam.

Witte truffel
De chefs bereiden samen met Waldorf Astoria's  souschef Tomas Bron van  een 5-gangenmenu waarin witte truffel de hoofdrol speelt. De chefs zullen ieder op hun eigen manier de witte truffel een rol laten spelen in het menu.

Goldfinch Brasserie
Het Tartufo & Barolo-diner vindt plaats in Goldfinch Brasserie op maandag  14 en dinsdag 15 november.