Sidney Schutte en Jason Pan koken vegadiner
Branchenieuws

Schutte en Pan koken vegetarisch diner

Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam serveert eind september 3 dagen lang een gastronomisch 7-gangen vegetarisch menu.

Sidney Schutte gaat hiervoor een samenwerking aan met zijn Chinese collega Jason Pan, executive chef van WUJIE-restaurants, één van de meest vooruitstrevende vegetarische restaurants in Azië.

Filosofie
Tijdens de exclusieve diners op vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober ontmoet Amsterdam Azië. Tijdens een bezoek aan het vegetarische VUJIE Restaurant in Shanghai raakte Schutte gefascineerd door de filosofie en het innovatieve vegetarisch koken van de Chinese chef Pan.

Persoonlijke kookstijl
Hij komt met een team van 5 chefs naar Amsterdam om samen met Schutte en zijn keukenteam een vegetarisch 7-gangenmenu samen te stellen. Beide chefs zullen elk hun persoonlijke kookstijl en –techniek verwerken in vernieuwede, creatieve signatuurgerechten.

Reserveren
De prijs voor dit 7-gangenmenu is 68 euro pp. Reserveren kan via restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com.

Gerelateerd nieuws