Branchenieuws
Foto Team V Architectuur

[Sneak preview] Hotel Arena, Amsterdam

Hotel Arena in Amsterdam is fors aan het verbouwen. Zo komt er onder andere een nieuwe hotelvleugel bij én de hoofdentree wordt verlegd van de straat naar het Oosterpark. Wat zijn verder de plannen?

Tekst: Britt van Os

Naast de nieuwe hotelvleugel, wordt Hotel Arena naar eigen zeggen uitgebreid met 2 grote paviljoens met een café/restaurant en een ruimte voor vergaderingen en evenementen. Verder is de oude kapel, ook wel bekend als Club Arena, in ere hersteld en geconserveerd en vrijwel opgeleverd. Zo zijn tijdens de werkzaamheden aan de kapel de originele ramen gevonden en weer zichtbaar gemaakt.

Klassiek en internationaal
Naar verwachting opent het nieuwe restaurant, gelegen aan het Oosterpark, van Hotel Arena begin juli. Het complex is daarmee toegankelijk vanaf het park. Maar hoe gaat het restaurant er straks uitzien? ''Het wordt een all-day dining- concept in één van de mooiste tuinen van Amsterdam: het Oosterpark. De stijl van het nieuwe restaurant van Hotel Arena is klassiek en internationaal. Evergreens met een moderne twist. Een ontspannen en betaalbare plek voor diner of heerlijk comfort food’’,  laat Hotel Arena aan Entree weten.

Nieuwe hotelkamers
Binnenkort zijn er 3 tuinkamers klaar en de nieuwe hotelkamers in de vleugel zijn naar verwachting in december 2016 klaar. 

Hotel Arena
Aannemersbedrijf De Nijs is verantwoordelijk voor de bouw van het hotel en de architectuur is in handen van Team V Architectuur. TANK is verantwoordelijk voor het interieurontwerp en Buro Sant en Co voor het tuinontwerp.  

Reacties

Reactie toevoegen