Branchenieuws

Stephan Nijst nieuwe chef-kok Hilton R'dam

Stadshal Bar en Restaurant in Hilton Rotterdam krijgt een nieuwe chef-kok. Stephan Nijst, die eerder werkte bij restaurant De Eetclub in Scheveningen, gaat de scepter zwaaien over de keuken van Hilton Rotterdam.

Stephan Nijst presenteert direct al zijn signatuurgerecht met het speciaal samengestelde menu dat tijdens de Rotterdamse Restaurantweek wordt geserveerd. Karin van den Berg, general manager Hilton Rotterdam is blij met de komst van Nijst. “Stephan heeft zich al volop bewezen als een geïnspireerde topkok en ik ben ervan overtuigd dat hij zich als een vis in het water zal voelen als chef van Stadshal Bar en Restaurant, waar Rotterdammers en hotelgasten samenkomen.”

Verantwoord
Ook Stephan van Nijst is enthousiast over zijn nieuwe functie: “Hier kan ik al mijn creativiteit kwijt en breed toepassen voor internationale gasten die de wereldkeuken kennen. Verantwoord met producten en ingrediënten omgaan, mooie smaken combineren en mijn gasten verrassen met nieuwe gerechten, dat is wat mij aan de keuken bindt. Daar krijg ik in Hilton Rotterdam alle mogelijkheden voor.”  

Bocuse d'Or
Tijdens Gastvrij Rotterdam op maandag 21 september staat Stephan Nijst in de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or waar hij het opneemt tegen Gert van der Heijden, Emiel Kwekkeboom, Jan Smink en Kees Visser. 

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen