Jaimie van Heije chef van restaurant Moon
Branchenieuws

Van Heije signatuurchef van restaurant Moon

Begin mei openen de deuren van restaurant Moon, gelegen op de 19e verdieping in de A’DAM Toren. Chef Jaimie van Heije gaat de scepter zwaaien over de keuken, samen met chef-kok Tommy den Hartog.

Gasten krijgen naast de signatuurgerechten van de chefs een 360 graden uitzicht van Amsterdam op hun bord. Jaimie van Heije, bekend van zijn gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, wordt de signatuurchef van Moon. Hij gaat het samen met chef-kok Tommy den Hartog doen, ex-restaurant Johannes. Jaimie van Heije blijft nog gewoon werken in zijn eigen restaurant.

Op de maan
“Moon is een geweldige aanwinst voor Amsterdam. Verwacht eten op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk, maar wel in een ongedwongen setting zoals men dat bij mij gewend is. En hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat ik als eerste heb gekookt op de maan”, aldus de enthousiaste Van Heije.

The Toren
In het voormalige hoofdkantoor van Shell openen naast Moon meerdere horecaconcepten. Zo komt op de 18e verdieping de thuisbasis voor A'DAM&CO, een 'inclusive members club' met een dakterras. Op de 2 verdiepingen daaronder komt The Loft, een verdieping waar evenementen worden georganiseerd, met open keuken en 2 luxe slaapkamers. Op de 20e verdieping komt Madam, een bar en restaurant die na zonsondergang transformeert in een nachtclub. 
Daarnaast komt op de eerste 8 verdiepingen in de toren Hotel Sir Adam, waarbij muziek en kunst het uitgangspunt zijn. Daarbij horen The Butcher Social Club, The BeerGarden en The Deck. 

Reacties

Reactie toevoegen