Branchenieuws

Van Santen general manager bij Amrâth

Steven van Santen is per 1 juli general manager bij Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum, een terugkeer naar de branche waar zijn hart en passie liggen.

Het Amrâth Hotel Lapershoek verwelkomt met hem een inspirerende, commerciële en ambitieuze general manager. Van Santen, die de afgelopen jaren actief was bij diverse grote uitzendorganisaties, heeft ooit zijn hart verloren aan de hotelbranche.

Bewuste keuze
"Mijn keuze voor zowel de Amrâth Hotels als voor Amrâth Hotel Lapershoek is heel bewust geweest. Ik ben mijn loopbaan begonnen in de internationale hotellerie en heb de afgelopen jaren met veel plezier voor grote, strategische organisaties daarbuiten gewerkt waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met het organiseren van omvangrijke incentives. De gastvrijheidsindustrie roept mij weer. Ik wil terug naar het hotelwezen en ben blij met deze mooie functie, die mij op het lijf is geschreven."

Van Santen geeft in zijn nieuwe functie leiding aan 39 personen en legt verantwoording af aan operationeel directeur B. van Esch.

Reacties

Reactie toevoegen