Branchenieuws
Foto De Vaste Clique

Winnaars Foodbloggers Awards bekend

In café en restaurant De Tropen vond gisterenavond de eerste editie van de Foodbloggers Awards plaats. Zo'n 300 horecaondernemers, bartenders, chefs, foodbloggers en pers kwamen bijeen om te horen wie er door de jury van 23 foodbloggers en het Amsterdamse publiek waren verkozen tot de beste horecalocaties van Amsterdam. 

Grote winnaars waren Restaurant Jacobsz en Hoofdstad Brasserie van Hotel de L'Europe die beiden met twee awards naar huis gingen. Jacobsz wist de award voor beste nieuwe restaurant en beste social media in de wacht te slepen. Hoofdstad Brasserie won de award voor beste hotelrestaurant en werd tevens door het publiek verkozen tot beste restaurant van Amsterdam. 

Amsterdamse horeca bij elkaar
Initiatiefnemers Roger Bloem (Cityguys.nl), Susam Pang (bySam.nl) en Sabine de Witte (yourambassadrice.com) openden de awardshow en reikten samen met de juryleden de prijzen uit. Bloem: "Het is fantastisch om te zien wat zo'n initiatief teweeg brengt en heel mooi hoe we hier de Amsterdamse horeca bij elkaar hebben gekregen." 

Voor herhaling vatbaar
Als het aan de organisatie ligt komt er volgend jaar zeker een vervolg. Enthousiast vertelt Pang over de avond: "We hebben zoveel leuke reacties ontvangen. Dit was de allereerste keer dat we zoiets organiseerden. Ontzettend spannend en uiteraard zijn er dingen die we de volgende editie anders zouden aanpakken, maar we kunnen tevreden terugblikken op een geweldige avond." 

Foodbloggers Awards 2017 winnaars
De award voor beste foodspot ging naar De Japanner. De overige awards gingen naar GlouGlou voor de beste wijnbar, Bar Botanique voor het beste design, Bakers & Roasters werd verkozen als beste brunch spot, Tales & Spirits nam de prijs als beste cocktailbar mee naar huis en Zoku mag zichzelf de beste trendsetter noemen.
 

Gerelateerd nieuws

donderdag 17 augustus 2017

Reacties

Reactie toevoegen