Branchenieuws
Foto Instagram

The World’s 50 Best Restaurants naar Parijs

The World’s 50 Best Restaurants kondigt aan dat #50BestTalks, gepresenteerd door Miele, een integraal onderdeel van de wereldwijde viering van culinaire diversiteit van The World’s 50 Best Restaurants, zal plaatsnemen in Parijs, Frankrijk. Het evenement wordt gehouden in het Musée du Quai Branly Jacques Chirac, op maandag 16 september 2019.

De #50BestTalks-serie werd in 2014 gelanceerd en brengt invloedrijke figuren uit de hele restaurantindustrie samen om te discussiëren over kwesties die centraal staan ​​in het hedendaagse voedsellandschap. Het thema van het komende evenement is "Beyond Frontiers" - het verkennen van de universaliteit van koken, hoe voedsel de nationale grenzen overschrijdt en vervaagt om nieuwe culinaire verhalen te schrijven.

Sprekers
Sprekers zijn onder meer Mauro Colagreco uit Mirazur in Menton, Frankrijk, eerder dit jaar uitgeroepen tot nr. 1 door The World’s 50 Best Restaurants 2019, Dan Barber,  Yannick Alléno, Manu Buffara, Alain Passard, Romain Meder en Bertrand Grébaut. De discussie wordt gevolgd door een gastronomische lunch, waarbij een selectie van de meest innovatieve vrouwelijke en mannelijke chef-koks van Frankrijk gerechten bereiden die Parijs op een bord zetten. De visuals voor het evenement worden gecreëerd door de beroemde hedendaagse Franse kunstenaar, Marie Field. 

 

Reacties

Reactie toevoegen