Distilleerder maakt nu ontsmettende handgel
Dranken

Distilleerder maakt nu ontsmettende handgel

Amsterdamse craft distilleerderij maakt ontsmettende handgel met unieke geuren.

De jonge drankmakers van distilleerderij The Stillery Amsterdam, bekend van vodka, gin en genever produceren sinds vorige week een ontsmettende handgel voor de consument. The Stillery is een distilleerderij die zich sinds zomer 2019 bezighoudt met de productie van biologische Gin, Vodka en Genever voor grotendeels horecaondernemingen. Hun prijswinnende biologische producten worden vanaf het graan geproduceerd in Amsterdam.

The Stillery’s Hand Sanitizer

Aangezien alle horecaondernemingen in Nederlands op dit moment gesloten zijn door het huidige COVID-19 virus, draait de productie bij The Stillery op halve kracht. De jongens van The Stillery besloten hun tijd en de middelen van de distilleerderij te gebruiken voor de productie van een ontsmettende hand gel: The Stillery’s Hand Sanitizer. De desinfecterende handgel is op basis van 70% alcohol en voldoet aan alle eisen die zijn gesteld vanuit de World Health Organization. Daarom kan deze onder andere gebruikt worden ter bestrijding van het COVID-19 virus.

Handgel met unieke geur

Wat de handgel uniek maakt is de aangename florale geur: deze is identiek aan de geur van de The Stillery’s Most Floral Gin waar de distilleerderij bekend om staat. De handgel wordt gelanceerd in 2 verschillende versies: “Original” en “Most Floral”. En is voorlopig uitsluitend via de webshop van The Stillery te verkrijgen. Pascal Peeters, medeoprichter van The Stillery: “Wij hopen met deze handgel op onze eigen manier bij te dragen aan de toenemende vraag aan desinfecterende middelen in Nederland’’. Robin Karels, medeoprichter van The Stillery: ‘’De handgel wordt via onze webshop voor een prijs van €2,95 per stuk aan de consument aangeboden. Een redelijke en eerlijke prijs. Daarnaast doneren wij een aantal dozen handgel aan verschillende lokale instanties aan die deze op dit moment nodig hebben. Zoals verzorgingscentrums, bejaardentehuizen en asielzoekerscentra in Nederland.’’ Voor meer informatie en verkrijgbaarheid: www.the-stillery.nl/webshop.

Reacties

Reactie toevoegen