Innovatie
Foto Tony Perez
Branchenieuws
Foto Tony Perez

Best Hospitality Concept voor Villa Pastorie

Het bevlogen enthousiasme en de aangeboren gastvrijheid van de ondernemers van Villa Pastorie in Tilburg is gisteravond bekroond met een Entree Hospitality & Style Award in de categorie Best Hospitality Concept. De award werd tijdens een interactieve show in Studio 21 in Hilversum uitgereikt aan de blije ondernemers.

De jury prijst Villa Pastorie om het bevlogen enthousiasme en de aangeboren gastvrijheid van de ondernemers die voelbaar is zodra er een voet over de drempel is gezet. “Met een eigenwijze aanpak en een persoonlijke invulling wordt de gast verrast en ontstaat er een ontmoetingsplek waar verhalen worden gecreëerd die bijblijven,” aldus de jury. “Een huiskamer met bijzondere ‘logeerkamers’. Villa Pastorie ademt hospitality en staat symbool voor een revival van ouderwetse warmte en gezelligheid.”

Andere genomineerden
In dezelfde categorie waren ook de Fenix Food Factory in Rotterdam, Wittern in Veghel en East57 in Amsterdam genomineerd. Zij gingen helaas niet met een award naar huis.

Best Hospitality Concept
In deze categorie gaat het om het horecabedrijf dat een ijzersterk, trendbepalend concept heeft neergezet. De genomineerden zijn alle onderscheidend en hun concepten dienen als verrassende inspiratie voor de branche.