Innovatie
Foto Lucas Kemper

Arjen van den Hof ondernemer van het jaar

De prijs voor horecaondernemer van het jaar - een onderdeel van de Entree Hospitality & Style Awards 2014 - is dit jaar gegaan naar Arjen van den Hof van Vondel Hotels. De prijs werd op maandagavond 1 december uitgereikt in Studio 21 in Hilversum.

De prijs is zowel een blijk van waardering voor het oeuvre van de persoon als een compliment voor zijn ondernemerschap in het afgelopen jaar. Van den Hof vernieuwt, verandert en verbetert al vele jaren. “Ik heb geleerd mijn zin niet door te drijven.”

Naast het onlangs geopende Hotel De Hallen in Amsterdam heeft Van den Hof de hotels Vondel, Roemer, JLN˚76, B&NB Herengracht, Apartments Prinsengracht en binnenkort Apartments De Hallen in zijn portefeuille. Daarnaast is hij in hoog tempo bezig binnen en buiten de stad uit te breiden. “Doordat ik steeds nieuwe uitdagingen heb, blijf ik groeien en ontwikkelen.”

Verder lezen
Dit artikel verscheen in het decembernummer van Entree. Nog geen abonnement? Sluit deze dan nu af en ontvang Entree het eerste jaar 11 keer voor slechts 39 euro.