Innovatie

The Barn opent tweede vestiging in Utrecht

The Barn, dat ook een vestiging heeft op de Amsterdamse Zuidas, opent in juli ook een vestiging in Utrecht. De nieuwe vestiging komt in de nog te realiseren Stadskamer. 

The Barn is een 100 procent biologisch restaurant dat zich focust op fast delivery en gezond eten. Het restaurant is ontworpen door Claessens Erdmann Architecten en is ingericht in de sfeer van een boerenstal. 

Take away
Het restaurant is dus 100 procent biologisch, wat wil zeggen  het eten, het fruit dat in de sappen wordt gebruikt en ook de borden, bekers en het bestek. Ook is er een mogelijkheid voor take-away.

Horecava Innovation Award
Eigenaren van het concept zijn Joost Leendertse en Roel Bloemen. Ze hebben grote plannen om het concept, dat dit jaar werd genomineerd voor een Horecava Innovation Awards, binnen 3 jaar uit te rollen naar ongeveer 25 tot 30 vestigingen in Nederland. Hierna willen de ondernemers met het concept de grens over. 

Utrecht
De deuren van de Utrechtse vestiging openen naar verwachting in juli. 

Bekijk hieronder de visuels voor de nieuwe vestiging.

Reacties

Reactie toevoegen