Innovatie
Foto Tony Perez

Best Hospitality Concept: Kazerne, Eindhoven

Restaurant De Kazerne in Eindhoven heeft gisteren tijdens de uitreiking van de Entree Hospitality & Style Awards de award Best Hospitality Concept mee naar huis mogen nemen.

In De Kazerne wordt de passie voor kunst, design en horeca van de ondernemers goed en bijzonder stijlvol vertaald, luidt het juryrapport. Het is een dynamisch project dat zich ontwikkelt en uitbreidt tot een creatieve hub waarbij het restaurant de verschillende ruimtes met elkaar verbindt. De Kazerne is een esthetische inspiratiebron waarin de horeca het aanbod van kunst en cultuur versterkt en andersom. Een platform voor Nederlands talent met een internationaal bereik en allure. De drijvende krachten achter de Kazernen zijn 'super gelukkig en dankbaar' met deze prijs.

Trendbepalend
In de categorie Best Hospitality Concept gaat het om een horecabedrijf dat een ijzersterk , trendbepalend concept heeft neergezet. De genomineerden zijn alle onderscheidend en hun concepten dienen als verrassende inspiratie voor de branche. Vorig jaar mocht het Tilburgse Villa Pastorie de award op de schoorsteenmantel zetten.