Innovatie
Foto Tony Perez

Best Hotel Concept: Kaboom, Maastricht

Het afgelopen zomer geopende Kaboom Hotel in Maastricht is door de jury van de Entree Hospitality & Style Awards verkozen tot Best Hotel Concept van Nederland 2015.

Dit eigentijdse concept richt zich volledig op de behoefte van hedendaagse gasten die op zoek zijn naar betaalbaar comfort in een prettige omgeving. Het concept is tot in de kleinste details doorgevoerd zonder gekunsteld te worden. Humor, verfijning en luxe zijn op subtiele wijze verwerkt, maar blijven zeker niet onopgemerkt. Kaboom Hotel creëert een nieuwe standaard voor de hotellerie waarbij het niet gaat over doelgroepen maar om doelstellingen. "We zijn ongelooflijk trots op deze beloning! Voor La Bergère Group betekent dit dat innoveren door af en toe van de gebaande paden af te wijken of grenzen op te zoeken loont. Met het winnen van deze award heeft La Bergère Group zichzelf definitief neergezet als een bedrijf dat het vermogen heeft om continu te vernieuwen en trends te creëren in plaats van te volgen," aldus Rino Soeters, directeur van La Bergère Group.

Vertaling naar interieur
Het Best Hotel Concept wordt bepaald  aan de hand van de originaliteit van het hotelconcept en de vertaling hiervan naar het interieur. De jury let hierbij met name op creativiteit, het innovatiegehalte en de vertaling van alles naar de details. Vorig jaar ging de award naar King Kong Hostel in Rotterdam.