Innovatie
Foto Tony Perez

Best Restaurant & Bar award voor De Plantage

Restaurant De Plantage in Amsterdam is gisteren de grote winnaar geworden in de categorie Best Restaurant & Bar van de Entree Hospitality & Style Awards. De award werd uitgereikt tijdens de awardshow in Studio 21 in Hilversum.

De ondernemers van De Plantage waren enorm vereerd met hun prijs: "Ik zou zeggen kom een keer langs. De Plantage is echt ons paradepaardje."

'Bijzondere eyecatchers'
“Met respect voor het pand en de historie is een tijdloos interieur ontwikkeld met bijzondere eyecatchers en hoogkwalitatieve materialen”, aldus de jury. “De zaak is een uitstekend voorbeeld van de nieuwe klassieker die met zijn smaakvolle en ingetogen ontwerp elk moment van de dag een bijzondere beleving biedt.

Andere genomineerden
In dezelfde categorie waren ook Vondelpark 3 in Amsterdam, Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem en The Walter Woodburry Bar in Amsterdam genomineerd.

Best Restaurant & Bar
De categorie Best Restaurant & Bar betreft concepten waarbij zowel het restaurant als de bar eruit springen op het gebied van aandacht voor concept, interieur en doelgroep. Culinaire uitspattingen worden buiten beschouwing gelaten. Wel wordt gekeken naar het aanbod van f&b.