Innovatie
Foto Tony Perez

Best Restaurant & Bar: Mama Kelly, Den Haag

Mama Kelly in Den Haag is gisteravond tijdens de uitreiking van de Entree Hospitality & Style Awards bekroond met de award Best Restaurant & Bar. 

"Op een onverwachte, gedurfde plek in Den Haag is met deze zaak een eigentijdse hotspot neergezet die vanaf dag één spraakmakend is. MaMa Kelly heeft een dynamisch restaurant en eigentijdse bar met professionele barista’s en bartenders die hoogkwalitatieve producten serveren. De zaak fungeert ook als showroom, maar de huidige trends zijn toegepast zonder een overkill te krijgen. De uitdagende ruimtes hebben een goede lay-out en routing, en door de sfeervolle inrichting is het overal prettig vertoeven", aldus de jury. Rein Rambaldo toonde zich op het podium dolblij: "Het is waanzinnig dat we deze award mee naar Den Haag kunnen nemen. Hij krijgt een mooi plekje bij de ingang zodat iedereen 'm goed kan zien!"

Award
De categorie Best Restaurant & Bar betreft concepten waarbij zowel het restaurant als de bar eruit springen op het gebied van aandacht voor concept, interieur en doelgroep.Culinaire uitspattingen worden buiten beschouwing gelaten.Wel wordt gekeken
naar het aanbod van f&b.

Winnaar 2014
Vorig jaar won De Plantage in Amsterdam een award voor Best Restaurant & Bar.