Innovatie
Foto Tony Perez

Best Restaurant Design gaat naar De Keizer

Restaurant De Keizer uit het Brabantse Eersel is door de jury van de Entree Hospitality & Style Awards beloond met de award Best Restaurant Design.

Tijdens een spectaculaire show in Studio 21 in Hilversum werd de award uitgereikt aan het team van De Keizer. Volgens de jury is het design van het restaurant een geslaagde vertaling van het totaalconcept waardoor verschillende groepen worden aangesproken. “Ten opzichte van het bestaande horeca-aanbod in de nabije omgeving is het interieur zeer onderscheidend,” oordeelt de jury. “Het ontwerp is integer, subliem in de afwerking en zonder generiek te worden spreekt het een brede doelgroep aan.”

Andere genomineerden
In dezelfde categorie waren ook By Pascal in Oosterhout, Nacional in Amsterdam en Zucca in Leiden genomineerd.

Best Restaurant Design
In deze categorie gaat de award naar het restaurant waarvan het interieurconcept uitblinkt in zowel uitstraling als afwerking, en waarbij het concept volledig is geïntegreerd in het design. Een restaurant met karakter en een onderscheidend interieur.