Innovatie

Best Restaurant Design: Rijks, Amsterdam

De prijs voor Best Restaurant Design gaat naar Rijks in Amsterdam. Dat maakte de jury gisteravond tijdens het gala van de Entree Hospitality & Style Awards bekend. Rijks is volgens de jury een tijdloze klassieker die, zonder protserig te zijn, prachtig aansluit bij de majestueuze uitstraling van het Rijksmuseum.

De indeling met de heldere zichtlijnen en verschillende ruimtes, voelt heel vanzelfsprekend en intiem aan. Het verfijnde interieur weerspiegelt de huidige tijdgeest, reflecteert het verleden en is klaar voor de toekomst. Het ontwerp is een eerbetoon aan de uitgangspunten van design, zonder stilistische elementen of overbodige toevoegingen. De ondernemers achter Rijks zijn naar eigen zeggen trots en heel erg blij. "We hebben 2,5 jaar intensief aan Rijks gewerkt en zijn daarom heel blij met deze prijs."

Award
De award voor Best Restaurant Design gaat naar het restaurant waarvan het interieurconcept uitblinkt in zowel uitstraling als afwerking, en waarbij het concept volledig is geïntegreerd in het design. Een restaurant met karakter en een onderscheidend interieur.

Winnaar 2014
Vorig jaar won De Keizer in Eersel de award voor Best Restaurant Design.