Innovatie

Club Mad Fox opent in W Amsterdam

In W Amsterdam in de Spuistraat opent binnenkort Max Fox: een luxe club die geïnspireerd is op clubs in steden als New York en Londen.

Dat schrijft Het Parool. Yossi Eliyahoo, oprichter van The Entourage Group met onder andere The Duchess, Mr Porter (eveneens in W Amsterdam), vertelt dat gasten in Mad Fox op een internationale manier uit kunnen gaan. 

Ongrijpbaar
"De vos, een nachtdier pur sang, beweegt zich ongrijpbaar en elegant door het duister. Mad Fox vertaalt die karakteristieken naar een grensverleggende club die Amsterdams stijlvolle nachtdieren samenbrengt", aldus Eliyahoo tegen Het Parool.

Stijlvol gekleed
De club hanteert een bijzonder deurbeleid. Gasten die stijlvol gekleed zijn, zouden welkom zijn. Daarmee werken ze niet met een gastenlijst of membership. Ook komt er een tunnel waar uitverkorene ondergronds in de club terecht kunnen komen. Mad Fox komt met een programmering van verschillende muziekstijlen. 

Entree Hospitality & Style Award
W Amsterdam won onlangs een Entree Hospitality & Style Award in de categorie Best Hotel Design. Yossi Eliyahoo won in 2015 de award voor horecaondernemer van het jaar. 

Gerelateerd nieuws

maandag 28 november 2016

Reacties

Reactie toevoegen