Innovatie

Cocktailbar voor Tess Posthumus & Timo Janse

Tess Posthumus en Timo Janse openen een eigen cocktailbar in het rijksmonument Odeon aan Singel 460 in hartje Amsterdam.  In september maakten de Nederlandse bartenders bekend een locatie te zoeken voor de eigen cocktailbar. Flying Dutchmen Cocktails opent half december de deuren voor publiek.

Voor Posthumus, al 3 jaar in de top 10 beste bartenders ter wereld, en Janse was het geen makkelijke opgave om een locatie te vinden. “Al drie jaar praten we over een eigen cocktailbar en ruim twee jaar zijn we actief op zoek”, vertelt Posthumus.
 
Veel publiciteit
Na de oproep in september ontplofte hun mailbox. Tientallen tips kwamen binnen, waaronder een bericht van Bert van der Leden van IQ Creative over het rijksmonument Odeon. Janse: “Door naar buiten te brengen dat we op zoek waren, hebben we publiciteit gekregen en dat bleek te werken.” Posthumus en Janse huren de voorkamer, waar eerder biercafé Hoppa gevestigd was.

Het duo achter onder meer Amsterdam Cocktail WeekPerfect Serve Barshow en Difford’s Guide NL verlaat na bijna tien jaar de speakeasy bar Door 74 in Amsterdam.

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen