Innovatie
Foto 123RF.com

Entree maakt exclusieve 24H Pressroom-glossy

Tijdens het culinaire evenement 24h Pressroom in het INK hotel in Amsterdam maakt Entree een exclusief glossy fotomagazine van 100 pagina's dat na afloop van het evenement verschijnt.

De redactie van Entree gaat weer voor u aan de slag! Tijdens 24h Pressroom, dat op zondag 13 en maandag 14 maart plaatsvindt, koken 24 sterrenchefs maar liefst 24 uur lang voor het goede doel dance4life. Entree maakt voor u een naslagwerk van 100 pagina's in de vorm van een speciale Entree-uitgave. Hierin vindt u prachtige fotografie van alle gerechten en sterrenchefs, maar ook leuke achtergrondverhalen, sfeerreportages en culinaire inspiratie. 

Oplage
De glossy is een exclusieve coproductie van 24H Pressroom en Entree en verschijnt in een totale oplage van 1.250 stuks. U kunt de edities vanaf nu bestellen (via redactie@entreemagazine.nl) per 50 stuks voor € 125. U doneert daarmee €50 euro aan dance4life. Ook kunt u een losse editie bestellen voor €10 euro per stuk. U doneert daarmee €5 (de overige opbrengsten gebruiken wij voor de productie van het magazine). Daarnaast kunt u de editie lezen via onze digitale nieuwsbrief.

Fotografen
Foodfotografen Jan Bartelsman, Remko Kraaijeveld, Saskia de Wal en Kasper van ’t Hoff en impressiefotografen Bert Toorenburgh, Pascale Hustings en Menno van der Meulen gaan tijdens 24h Pressoom aan de slag om prachtige foto's te maken voor onze special. Daarnaast kunt het hele evenement live volgen via de livestream van FoodReporter. Bekende namen, zoals Radio538 DJ Barry Paf, 24Kitchen’s Danny Jansen en musicalster Anouk Maas, nemen de presentatie voor hun rekening.

Optredens
Initiatiefnemer en bedenker van deze gastronomische 24-uursactie is Tjitze van der Dam, chef van Pressroom Amsterdam in het INK hotel. Tijdens deze gastromarathon schitteren niet alleen Nederlandse sterrenchefs als Michel van der Kroft, Stefan van Sprang, Jan Sobecki, Menno Post en Sidney Schutte, maar ook Belgische sterrenchef Bart de Pooter. Daarnaast worden er tijdens de dinersessies optredens verzorgd door verschillende artiesten. Zo wordt er onder andere gedraaid door dj-duo Manuel Broekman & Geza Weisz, Dennis van der Geest en dj Maestro en opgetreden door Gerson Main en The Partysquad.

4 Michelinsterren
Per sessie van 3 uur kunnen slechts 40 gasten in het restaurant terecht. 3 chef-koks bereiden beurtelings drie gerechten per uur. Elke gast krijgt dus maar liefst 9 topgerechten van chefs die gezamenlijk gemiddeld 4 Michelinsterren vertegenwoordigen. Bij welke chef je eet is van tevoren onbekend en dus een grote verrassing. In totaal zijn er 8 sessies en 320 stoelen beschikbaar voor dit unieke evenement. Prijs per persoon start bij €250,-. Deze prijs is all-in (aperitief, wijn, water, koffie). Daarnaast wordt er gezorgd voor passend entertainment gedurende elke zitting; van live muziek in de avond tot een vroege yoga-klas voor de early-dinner-birds. Let op! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. 

Voor meer info en reserveringen: www.24hpressroom.nl.