Innovatie
Foto Jim Ellam

Genomineerden awards zijn bekend!

De genomineerden voor de Entree Hospitality & Style Awards 2015 zijn zojuist bekendgemaakt. Klik op onderstaande categorieën om alle kanshebbers te bekijken!

Nominaties Best Restaurant & Bar
Nominaties Best Cocktailbar
Nominaties Best Hotel Design
Nominaties Best Hospitality Concept
Nominaties Best Restaurant Design
Nominaties Best Restyling
Nominaties Best Hotel Concept
Nominaties Dare Devil
Nominaties Best Coffee Concept
Hospitality & Style Award

Best Bartender en Best Barista
De vakjury bezoekt alle kanshebbers uitgebreid en bepaalt op basis hiervan welke uiteindelijk een award krijgen. Daarnaast kiest ze de meest onderscheidende horecaondernemer van 2015. [Geüpdatet 20/11/15 -->] Verder vonden nog de wedstrijden plaats voor Best Bartender en Best Barista. Bartenders en barista's konden zich aanmelden tot en met zondag 1 november. De voorrondes, waaruit 2 keer 3 finalisten voortkwamen, waren medio november in de Foodhallen in Amsterdam.

Foto’s
31pictures, Jeroen Beltman, René van Dongen, Philip Driessen, Jim Ellam, Gerrit de Groot,  JKey Photography, Maarten Koch, Mark Kuipers, Victor van Leeuwen, Martin Munoz, Linh Nguyen/Flickr, Tony Perez, Pim Ras, Marthijn de Vries.

 

De vakjury
* Rob Bongers, consultant HorecaDevelopment
* Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels
* Iris Kranenburg, redacteur Entree
* Paul Linse, ontwerper Studio Linse
* Godfried van der Lugt, commercial director ManagementMedia, juryvoorzitter
* Paula Plantinga, adjunct-hoofdredacteur Entree
* Didier Prince, conceptontwikkelaar DidierPrinceRealisatieAdvies
* Cleo Vehmeyer, director IQ Creative
* Jeroen Veldkamp, consultant CoffeeLab
* Ingmar Voerman, beverage-journalist
* Maarten Wessels, hoofdredacteur Entree

Boek hier uw tafel voor de award-uitreiking
In Studio21 in Hilversum worden maandag 30 november de Hospitality & Style Awards 2015 uitgereikt. Entree nodigt u uit om de uitreiking bij te wonen met uw collega’s en/of relaties. Na de ontvangst met champagne, cocktails en hapjes kunt u genieten van een exclusief diner en entertainment. De catering en entertainment is in handen van Oseven en RTL Nederland. Tijdens het diner worden de felbegeerde prijzen uitgereikt in maar liefst 12 categorieën. De avond sluit af met een spectaculaire afterparty.

Tafel (à 10 personen): € 2.000,- (excl. btw). Ook per persoon te reserveren a € 200,- (excl. btw).

Contact: Godfried van der Lugt
Tel +31 (0)35-6232756
Mail: Godfried@Managementmedia.nl

Event Partners