Genomineerden Entree Awards 2017 bekend!
Innovatie

Genomineerden Entree Awards 2017 bekend!

Vandaag zijn de genomineerden van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Benieuwd naar de kanshebbers van dit jaar? Klik dan hier voor het overzicht met de 55 genomineerden! De grote uitreiking vindt plaats op 27 november tijdens een geheel nieuw event in Theater Amsterdam. Dit is het horeca-event van het jaar waarbij de beste horeca van Nederland vertegenwoordigd zal zijn!

Deze gerenommeerde awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland. Inmiddels hebben de Entree Awards voor de horeca een felbegeerde reputatie. Het is een bekroning voor horbedrijven om door een vakjury, bestaande uit tien vooraanstaande hospitality professionals, geselecteerd te worden als een van de meest onderscheidende horecabedrijven van afgelopen jaar. De 55 genomineerden in 11 verschillende categorieën vormen samen bovendien dé hotspotlijst met horecatrends van dit moment. 

Persoonsgebonden awards
Tijdens de Entree Awards worden tevens twee awards uitgereikt aan horecaprofessionals: de Hospitality & Style Award 2017 gaat naar de ondernemer die het afgelopen jaar zijn of haar stempel drukte op de Nederlandse horeca. Het is een persoon met een onderscheidende visie, lef en doorzettingsvermogen. Vorig jaar ging de prijs niet naar één persoon, maar naar hoteltrio Mirjam en Tom Espinosa en Jan Stuurman, oprichters van Hotel V (drie locaties) en The Lobby (twee locaties) in Amsterdam. Daarnaast wordt tijdens de uitreiking van de Entree Awards 2017 de Best Bartender 2017 bekendgemaakt. De voorronde van deze verkiezing vindt plaats op 13 november in de Amsterdamse Foodhallen. Vorig jaar pakte Hani Asfdaai deze prijs.
De genomineerden van de Entree Awards 2017
Nieuw event
De uitreiking van de Entree Awards 2017 wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Na meerdere succesvolle edities in Studio21 in Hilversum vindt deze dit jaar op een geheel nieuwe wijze plaats in Theater Amsterdam. De uitreiking van de Entree Awards is een fantastische avond voor u en uw team. Het is dé horeca-avond van het jaar waarbij de beste horeca van ons land vertegenwoordigd is, so…don’t miss it! Na ontvangst met champagne, cocktails en hapjes kunt u genieten van de geheel nieuwe award-uitreiking. De avond sluit af met een spectaculaire afterparty. De dresscode van dit jaar: cocktail! 

Tickets
Vanaf nu kunt u tickets kopen voor de Entree Awards 2017, via deze link.  Voor meer informatie hierover kunnen jullie terecht bij Justin Velleman (Justin.Velleman@ManagementMedia.nl) en via ons telefoonnummer 035-6232756.

Meer info
Benieuwd naar het event van vorig jaar? Klik dan hier voor een impressie. Meer informatie over de Entree Awards? Kijk dan op de nieuwe website!