Innovatie

[Geopend] Happyhappyjoyjoy in Amsterdam

Happyhappyjoyjoy opende vorige week een derde vestiging in Amsterdam. Deze is te vinden aan de Ceintuurbaan, op de plek waar voorheen restaurant Julius zat, en het design is gedaan door JPS Architecten. Bekijk foto's van de zaak onder dit bericht.

Centraal staan het kleurrijke interieur en Aziatische streetfood-gerechten, zoals dimsum, baos, curry’s en andere Aziatische gerechten. Het menu van Happyhappyjoyjoy South blijft in de basis hetzelfde als West en Oost: van dumpling tot laab kai of curry. Bij de nieuwe zaak is tevens geen verschil in voor- of hoofdgerecht en kunnen de gasten kleine gerechten delen. Daarnaast zijn er enkele speciaalbieren van eigen receptuur verkrijgbaar. Naast de Hop Hop met citroengras is er nu ook Miss Mimi, Tigerlilly en Jin Jin. Verder zijn er aparte Aziatische frisdranken, sake of een verse kokosnoot te bestellen.  

Streetfood to go en Asian high tea
Toch zal Happyhappyjoyjoy South niet helemaal hetzelfde zijn als de andere vestigingen. Zo is hier streetfood to go een belangrijk facet van het concept, denk aan een broodje rendang, Bahn Mi of Bubble Tea voor mensen die op doorreis zijn. Ook is het vanaf eind september mogelijk om bij Happyhappyjoyjoy een Asian high tea te organiseren. 

Photobooth en private dining
Het team van JPS Architecten is druk bezig geweest om het interieur net zo spraakmakend te laten zijn als in West en Oost. De ruimte heeft dezelfde levendige sfeer van Happyhappyjoyjoy, maar ook een geheel eigen identiteit en nieuwe features als een photobooth en private dining. ​Happyhappyjoyjoy heeft ook een vestiging in Amsterdam-West en Amsterdam-Oost.

Reacties

Reactie toevoegen