Innovatie

Informatie Hospitality & Style Awards '15

In Studio 21 op het Mediapark in Hilversum worden maandag 30 november de felbegeerde Entree Hospitality & Style Awards 2015 (#HSA2015) uitgereikt aan 9 toonaangevende bedrijven, de beste bartender, de beste barista en de meest inspirerende horecaondernemer. Aanwezigen vinden hieronder meer informatie over de avond.

Parkeren
Op het Media Park kunt u de auto parkeren op het grote parkeerdek aan de rechterkant, ga naar de uitgang en loop linksaf naar de hoofdingang van Studio21. U ontvangt deze avond een uitrijkaart.

Chauffeur dienst
Wilt u aansluitend aan het diner met uw eigen auto naar huis worden gebracht? Dan kunnen wij u chauffeursservice Aethon aanbevelen. De kosten zijn voor eigen rekening. Als gast van de Hospitality & Style Awards 2015 krijgt u deze avond 10% korting. U dient vooraf te reserveren via: www.aethonchauffeur.nl/awards/

Openbaar vervoer
Studio 21 is gemakkelijk te bereiken via het Openbaar Vervoer. Stap uit op NS station Hilversum Media Park. Neem de trap omhoog naar de traverse. Als u aan het eind de trap omlaag neemt, staat u direct bij de entree van Studio21.

Wilt u overnachten?
NH Jan Tabak te Bussum heeft een speciaal Entree Awards Arrangement samengesteld.

Een single room voor slechts € 99,-  en een double room voor € 109,-.
Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Exclusief €1,60 toeristenbelasting per persoon.
Mogelijkheid om Transfer van en naar Studio 21 bij te boeken voor slechts €10,- per kamer (heen om 17:30 uur, terug om 00:30 uur).  

Boeken kan (o.b.v. beschikbaarheid) door een email te sturen aan Annick Teeffelen via a.teeffelen@nh-hotels.com o.v.v. Entree Awards Arrangement. Vermeld hierbij uw NAW gegevens, het aantal personen en kamer(s) en of u transfer van en naar Studio 21 in Hilversum wil bijboeken. Deze aanbieding is alleen geldig op maandag 30 november 2015 in NH Jan Tabak.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via 035 - 623 27 56.
Wij zien u graag op 30 november!