Innovatie

Mövenpick opent in 2019 hotel in Den Haag

Mövenpick Hotels & Resorts opent in 2019 een hotel in Den Haag. Het nieuwe hotel maakt onderdeel uit van de Europese groeistrategie van de hotelketen. 

Het nieuwe hotel zal gaan beschikken over 72 kamers, die symbool staan voor de nieuwe weg die de Zwitserse groep inslaat. Het interieur van het hotel wordt een weerspiegeling van de lifestyle en wensen van de moderne wereldreiziger.

Coffee & Wine Lounge
Wilson Associates NYC tekende voor het design. Mövenpick Hotel Den Haag zal Nederlands zijn, met verwijzingen naar het koninklijke karakter van Den Haag en de eigenzinnigheid waar Dutch design wereldwijd zo bekend om staat. Daarnaast zal het hotel de eerste zijn met het nieuwe Mövenpick Coffee & Wine Lounge-concept. De belangrijkste hotelvoorzieningen omvatten verder een brasserie, fitnessruimte en drie vergaderzalen, allen ontworpen om moderne reizigers aan te trekken.

Samenwerking
Voor het nieuw te realiseren hotel werkt Mövenpick nauw samen met de Duitse vastgoedorganisatie Deka Immobilien.Daarnaast heeft Deka Immobilien het al bestaande contract voor het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre voor meer dan 30 jaar vernieuwd. Het nieuwe Mövenpick Hotel Den Haag maakt onderdeel uit van de Europese groeistrategie van het hotelketen. 

Overeenkomst
“Het garanderen van een huurovereenkomst voor Mövenpick Hotel Den Haag versterkt niet alleen onze Europese uitbreidingsplannen. Het is de eerste keer dat we een nieuw hotel hebben getekend en tegelijkertijd een overeenkomst voor een bestaand hotel hebben verlengd”, aldus Olivier Chavy, president & ceo van Mövenpick Hotels & Resorts. 

Europese uitbreiding
Mövenpick Hotels & Resorts heeft momenteel 20 hotels in vier Europese landen – Zwitserland, Duitsland, Nederland en Turkije. Hun huidige plan is om jaarlijks ten minste vier nieuwe projecten te starten in Europa, om zo hun portfolio snel uit te breiden. Naast Mövenpick Hotel Den Haag heeft de hotelgroep recent overkeenkomsten getekend voor een Mövenpick congres hotel in Stuttgart en een Mövenpick hotel in Basel. Alle drie de hotels zullen in 2019 hun deuren openen.

Reacties

afbeelding van Eset Support

Amazing hotel in Den Haag...I like it so much.Eset Support

Reactie toevoegen