Innovatie
Foto Rene van Dongen

MaMa Kelly A'dam opent in Olympisch Stadion

Restaurantconcept MaMa Kelly in Den Haag opent in september een vestiging in Amsterdam. Er werd veel gespeculeerd over de locatie van de nieuwe horecazaak. Inmiddels is daar meer over bekend. MaMa Kelly Amsterdam gaat zich namelijk vestigen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. 

Dat laat eigenaar en ontwerper Rein Rambaldo weten aan Entree. De locatie van MaMa Kelly Amsterdam is ruim 1000 m2. Voorheen waren daar Vakzuid, The Oyster Club en The Harbour Club Café gevestigd. 

Totaal nieuwe look and feel
Wat kunnen we verwachten van MaMa Kelly Amsterdam? Onder leiding van IJsbrant Wilbrenninck en Marc Vink ligt ook hier de focus van het concept op kip en kreeft. De uitstraling van MaMa Kelly Amsterdam wordt weer totaal anders dan die van de Haagse vestiging, zegt Rambaldo. "We stappen volledig af van het industriële en komen met een totaal nieuwe look and feel. Op dit moment is Amsterdam overspoeld met concepten met industriële en vintage inslag. Dat gaan we volledig anders doen".

Samenwerking
Rein en Willemien Rambaldo zijn ook voor MaMa Kelly Amsterdam een  samenwerking aangegaan met horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink, eigenaren van Rebel Horeca en meerdere horecazaken in Leiden en Den Haag. Plan is om MaMa Kelly in de toekomst verder uit te rollen over meerdere plaatsen in Nederland.

Over MaMa Kelly
Rambaldo verhuisde in 2014 met zijn ontwerpbureau De Horeca Fabriek naar de Caballero Fabriek in Den Haag. Zijn behoefte aan een zogenaamde reallife-showroom werd steeds groter en daarom toverde hij het Ketelhuis, dat naast de Caballero Fabriek ligt, om tot een horecagelegenheid met een industrieel all-dayconcept: MaMa Kelly

MaMa Kelly Amsterdam opent eind oktober de deuren.