Innovatie

Opening Innovatiecentrum Fastservice

In Best opent vandaag het Fastservice Kennis- en Innovatiecentrum van de Stichting Vrienden van de Fastservice.

Met dit centrum wil de stichting het werken en leren in de fastservice promoten, werkenden in de sector in staat te stellen zich verder te ontwikkelen en ondernemers meer rendement te laten behalen.


De stichting richt zich daarnaast op het behoud van talent om onder andere onnodig verloop te voorkomen. Jongeren met een leuke bijbaan in de fastservice kiezen uit onwetendheid nu nog te vaak voor een van de traditionele horecaopleidingen, vindt de stichting.


Bij de opening is onder andere aanwezig Jeu Claes, oud-directeur van Koninklijke Horeca Nederland, en de zogeheten groentekok Frank Fol uit Belgi?m samen met aanwezigen zijn gezonde L?maise te maken.


Daarnaast opent mevrouw Van Dobben het Snack- en fastfoodmuseum en presenteert de stichting de digitale tentoonstelling over het ontstaan en de groei van de sector fastservice, de cafetaria in het algemeen en de invloeden van de Amerikaanse fastfoodketens in het bijzonder.


Vervolgens wordt de eerste steen gelegd voor de start van de inrichting van het Fastservicebedrijf van de toekomst. Meer informatie: www.fastfoodmuseum.nl.

Reacties

Reactie toevoegen