Utrecht krijgt pastabar Spaghetteria
Innovatie
Foto Spaghetteria Amsterdam

Utrecht krijgt pastabar Spaghetteria

Op de hoek van de Biltstraat in Utrecht opent over een maand Spaghetteria. Naar eigen zeggen is het een concept met liefde voor het echte Italiaanse eten.

Pasta eten zonder mes, eten aan grote tafels, geen cappuccino, thee of latte machiatto na het eten maar ‘gewone’ espresso; dat zijn dingen die ondernemer Onno Splinter belangrijk vond voor zijn zaak. “We hebben geen messen en gasten krijgen alleen een lepel als ze erom vragen.”

Veiliger en handiger
Splinter heeft het concept van de pastabar overgenomen van 2 ondernemers uit Amsterdam die al 2 dezelfde soort vestigingen hebben in de hoofdstad. "Als beginnend ondernemer vind ik het veiliger en handiger om zo te beginnen", aldus de ondernemer.

Opening
Spaghetteria wordt geen Italiaan die bezorgd of waar afgehaald kan worden. Het restaurant biedt plaats aan 63 gasten. De opening van de Spaghetteria is zaterdag 12 september.

Reacties

Reactie toevoegen