Leveranciers
Advertorial

Hanos lanceert Studio Senses

Horecagroothandel Hanos heeft in oktober een experiencecenter voor professionele sfeer- en smaakmakers geopend: Studio Senses.
 

To be inspired is great, to inspire other professionals is incredible,  is het idee achter het nieuwe experiencecenter voor inrichting, interieur en identiteit. Voor binnen, buiten en in de keuken. Dit experiencecenter voor, door en met professionele sfeer- & smaakmakers opende op dinsdag 7 oktober haar deuren aan de Schokkerweg 9 in Zwolle.

Drijvende kracht
Drijvende kracht achter dit unieke belevingsconcept is Hanos internationale horeca groothandel.  De ambitie van de initiatiefnemers is om een beleving te creëren voor elke organisatie, instelling of bedrijf dat geïnteresseerd is in professionele sfeer- & smaakmakers. En ze te helpen bij hun inrichting, interieur of bij het uitdragen van hun identiteit. Hierbij kan gedacht worden aan de horeca en recreatie, maar is zeker ook interessant voor de zorg en voor diverse bedrijfsruimtes.

'Onze klanten hebben ons geïnspireerd om dit belevingsconcept op te zetten en wij streven er naar om onze klanten vervolgens weer te inspireren op het gebied van inrichting, interieur en identiteit. Dat zou geweldig zijn!'

Inspiratiebron
Shops van gevestigde namen worden aangevuld met bijzondere nieuwkomers. Ruim 5000 m2 hospitality en inspiratie waar het prikkelen van zintuigen centraal staat en tot leven komt in de zorgvuldig samengestelde  belevingsprogramma’s. Het hele jaar door. Elk kwartaal een ander thema als inspiratiebron. Een aansprekende combinatie van steeds wisselende innovatieve producten, unieke concepten, prachtige decoraties en echte gastvrijheid.

De sfeer- en smaakmakers van Studio Senses
Kaja Interieurs, Stackchairs, All Weather Chairs, Higold excellent outdoor, Van Gestel Grootkeukentechniek, Fourcroy, Distrivers, Hanos+, Coffee Experience, AnyTime, Ik (k)ook bewust en Select by Hanos.