Gastvrij R'dam: nieuwe paviljoens & Pollepels
Leveranciers

Gastvrij R'dam: nieuwe paviljoens & Pollepels

De voorbereidingen voor Gastvrij Rotterdam 2017 zijn al in volle gang. Nieuw dit jaar zijn het gecombineerde paviljoen Wine & Fine en een Belgisch paviljoen.

De vijfde editie van deze horecavakbeurs vindt plaats op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 september in Ahoy Rotterdam. Er is sprake van een volledig nieuwe indeling op een vergrote beursvloer: in totaal worden 4 volledig gerenoveerde hallen ingericht om horecaondernemers en -managers een nog completer aanbod van producten en diensten te kunnen voorschotelen.

Programma
De beurs opent op de eerste dag met de Nederlandse finale van Bocuse d'Or én de uitreiking van de Gouden Pollepels 2017 van het AD. Nieuw dit jaar - en volgens de organisatie een van de highlights - is het gecombineerde paviljoen Wine & Fine Food. Partner hiervan is The Wine & Food Association. In dit paviljoen vinden bezoekers veel erkende wijnleveranciers, een keur aan gastronomische producten & delicatessen, en diverse masterclasses, foodpairingsessies en proeverijen met chefs, sommeliers en diverse meestertitelhouders.

Belgisch paviljoen
Ook nieuw dit jaar is een Belgisch paviljoen, waar aanbieders uit ons buurland hun producten presenteren, demonstreren en laten proeven. "De interesse van Belgische leveranciers en bezoekers is groeiende", aldus een woordvoerder. "In het paviljoen kunnen bezoekers en exposanten gericht zakendoen met onze zuiderburen."

Dolce Magazine is als mediapartner verbonden aan dit initiatief. Touch Activation Marketing en Foodproof zorgen voor de programmering.

Vertrouwde paviljoens
Uiteraard zijn op Gastvrij Rotterdam ook weer de vertrouwde paviljoens te vinden, zoals het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen, House of Spirits, het Kookpodium en het Kenniscentrum voor Bier. Voor meer informatie, de plattegrond, deelname en/of registratie: Gastvrij-Rotterdam.nl.

Reactie toevoegen