Leveranciers

Invitation Card voor Hampshire-gasten

Hampshire Hospitality & Leisure biedt gasten vanaf 1 oktober een Invitation Card, waarmee ze allerlei voordelen kunnen verkrijgen.

Met de Invitation Card biedt Hampshire haar loyale (vrijetijds)gasten aan om bij een volgend verblijf in één van de Hampshire hotels van iets extra's te genieten of van een exclusieve aanbieding in een hotel of één van de Hampshire partners gebruik te maken. Dit kan bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer zijn, gratis gebruik van de hotelfietsen, een fles wijn op de kamer bij aankomst of een exclusief aanbod van één van de Hampshire partners.

Waardering
Met deze mogelijkheid wil Hampshire haar waardering uiten aan de terugkerende gast. "Loyale Hampshire-gasten zien wij als ambassadeurs voor onze bedrijven en dat belonen wij graag", aldus Jacqueline Nederlof, marketing en distributie manager.

Unieke code
Alle 55 Hampshire hotels nemen deel aan het zogeheten Invitation Program. Het werkt als volgt. De vaste gast ontvangt bij uitchecken in één van de Hampshire hotels een Invitation Card. Deze kaart is voorzien van een unieke inlogcode waarmee de gast bij een volgende reservering via de Hampshire-website wordt geattendeerd op de extra's en/of aanbiedingen. Elk hotel heeft haar eigen extra's en aanbiedingen.

Reacties

Reactie toevoegen