Leveranciers

Ondernemen met VLAG en wimpel

Dankzij samenwerking met de Vereniging Les Amis Gastronomiques biedt Horeca Ondernemers Academie per 1 juni een nieuwe service voor toprestaurateurs (in spé).

Door de samenwerking kunnen restaurants met een hoog gastronomisch ambitieniveau gebruik maken van de diensten van de leden van de Vereniging Les Amis Gastronomiques (VLAG). Of zoals voorzitter Fons van Groeningen het verwoordt: "U kunt rekenen op deskundig en onafhankelijk advies van ex-collega's die vanuit hun passie voor het vak u graag willen bijstaan en bereid zijn om een actieve bijdrage te leveren aan de verwezenlijking van deze doelen."

Actief ondersteunen
Hans Leenhouts, projectleider Horeca Ondernemers Academie: "Met deze uitbreiding van de diensten van de Horeca Ondernemers Academie, kunnen we nu ook de restaurateurs actief ondersteunen om hun ambitie op het hoogst mogelijke niveau waar te maken waarbij ze gebruik kunnen maken van de praktische ervaringen van de leden van de VLAG."

Leden
Leden van de VLAG zijn allemaal gastronomische toppers en hebben in het verleden hun sporen in het vak ruimschoots verdiend. De VLAG kent ondermeer de volgende leden: Leo van Eeghem, Fons van Groeningen, Cees Helder, Kees Boudeling, Constant Fonk, Paul Stevens en Joop Braakhekke. Deze toprestaurateurs zijn samen goed voor 13 Michelinsterren en hebben allemaal een bijdrage geleverd als grondlegger van de gastronomie in Nederland.

Sponsoring
De Horeca Ondernemers Academie is een activiteit van de Stichting Hoger Rendement Horeca, opgericht door Koninklijk Horeca Nederland en diverse producenten en toeleveranciers vanuit de horecabranche. Dankzij sponsoring door participanten is het mogelijk de diensten tegen een gereduceerd tarief aan te bieden aan de horecaondernemers.

Reacties

Reactie toevoegen