Leveranciers

Starwoodhotello's halen 47.000 dollar op

Vanaf The Westin in Rotterdam vond zaterdag 31 mei de sponsorfietstocht plaats door studenten van de Nederlandse hotelscholen en medewerkers van Starwood Hotels.

Het evenement onder de noemer We Challenge you bracht 47.000 dollar op voor het Zimbabwaanse project 'Overleven dankzij een prikje', van Unicef. De (toekomstige) hotello's fietsen hiervoor bijna tachtig kilometer van Rotterdam naar Amsterdam. 's Avonds werd het opgehaalde bedrag overhandigd aan Sipke Jan Bousema, special representative van Unicef.

Speciale gasten
Als speciale gasten fietsten ook mee Hajé de Jager, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, en Michael Wale, senior vice president en regional director North West Europe van Starwood Hotels. Het startsein werd gegeven door Burgemeester Opstelten van Rotterdam.

Bijzonder trots
Bedenker van het initiatief Elly van de Wouw van Starwood Hotels is bijzonder trots. "De lunch onderweg, het feest na afloop, de masseuses en de ABC Brassband zijn allemaal gesponsord. Het gehele bedrag komt dus ten goede van Unicef."